Strength, health, longevity and vital breath are dependent upon the power of digestion including metabolism.

 ❈  Consulten & behandelingen


Ayurvedisch voeding & leefstijl adviesplan

Een eerste consult zal bestaan uit een uitgebreide anamnese en het inventariseren wat de klachten zijn en waar je graag bij geholpen wilt worden.  Dit doe ik door de staat van je doshas, je spijsverteringsvuur (agni) en aanwezigheid van afvalstoffen (ama) te bepalen.

Na afloop ontvang je in de 3-5 dagen erna een persoonlijk adviesplan op maat dat je kunt implementeren in je dagelijkse leven. Ik zal hierbij ook rekening houden met de dingen die op dit moment spelen in je leven in het seizoen waarin we ons bevinden.

Waaruit bestaat mijn persoonlijk adviesplan voor jou:

  • Voeding
  • Supplementen en kruiden
  • Leefstijl
  • Beweging en yoga
  • Pranayama (ademhalingsoefeningen)
  • Mindfulness en meditatie

Het is mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een pakket te kopen om ervoor te zorgen dat je ook echt van je klachten of komt en je beter in je vel gaat zitten. Dit pakket bestaat uit:

  • Een uitgebreid intake consult
  • 2 vervolgsessie van 60 minuten
  • Een uitgebreid persoonlijk Ayurvedisch adviesplan
  • 20% korting op de eerstvolgende sessie of massage behandeling

De actuele prijzen zijn te vinden onder het kopje tarieven.


Zwangerschap & postpartum begeleiding

Viharini voor mama's biedt uitgebreide begeleiding aan tijdens alle vier de trimesters vanuit een holistische en natuurlijke visie. Het zal je houvast bieden om in balans te blijven tijdens deze enerverende periodes en hormonale veranderingen. Ik kan je helpen om je fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten en daarin een balans te vinden. Hierbij maak ik gebruik van een uitgebreid persoonlijk adviesplan waarin ik gebruik maak van: voeding & kruiden, massages & oliebehandelingen, yoga & pranayama oefeningen, meditatie en mindfulness. Ik houd ook altijd rekening met het seizoen waarin we ons bevinden en jouw eigen persoonlijke omstandigheden. Ook krijg je een compleet Viharini voor mama's postpartumplan met handige tips & trucs en lekkere recepten. Tevens kan ik ondersteuning bieden bij het maken van een geboorte- en postpartumplan. Het is ook mogelijk dat ik ondersteuning bied in het verzorgen van maaltijden die passen bij deze periode.

Healthy Mommy Happy Baby

Alle postpartum zorg wordt standaard thuis gegeven, indien gewenst kan dit ook tijdens de zwangerschap. Begeleiding in heel Gelderland e.o. mogelijk.

Gun je jezelf wat extra ondersteuning en aandacht, heb je al fysieke en mentale klachten of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Ayurveda je allemaal kan bieden in deze bijzondere periode in je leven? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. 


Massage & olie behandelingen

Tevens is het mogelijk om een losse Ayurvedische massage behandeling te boeken. Voor iedere massage zal ik een korte intake houden om ervoor te zorgen dat ik een voor jouw passende massage kan geven. 
Tijdens de massage behandelingen pas ik zowel voor mezelf als voor de cliënt pranic healing toe. Dit kan helpen in het geven of vrijmaken van extra energie in lichaam en geest, biedt bescherming en stimuleert genezing op plekken waar dit nodig is.
Let food be thy medicine and medicine be thy food